2013年8月28日星期三

Introduktion Moreau Handväskor

Om Hermes 'ständigt ökande lönsamhet och louis vuitton madrid nyligen förskjutning mot kapitalisera på sin historia med mer high-end, är all-läderprodukter någon indikation, verkar det ultra-high-end lädervaror marknaden att ha en nästan oändlig hunger efter arv varor, och franska arvet i synnerhet. För att hjälpa till att möta den omättliga behov av snygga plånböcker, har 19th century franska läder varumärke Moreau återlanseras och dess väskor är exklusiva för Barneys i USA.

Fransk design och hantverk har alltid varit markörer för kvalitet och status i mode, och det är därför de märken som har en sådan stund just nu. Inte bara high-end västerländska kunder söker ständigt efter något mer speciellt, begränsat och dyrare än de som ligger bakom dem som funderar på att hålla upp med Jones, men konsumenterna i den spirande asiatiska marknaderna söka arv varor som de facto indikatorer på deras nyligen hög social status. Eftersom de asiatiska marknaderna har blivit sofistikerad snabbare än de flesta, kommer en flashig logo väska gör inte susen, konsumenter söker allt oftare efter bitar som är exklusiva, handgjorda och har en känsla av historia sina prislappar.
Borse Louis Vuitton

Det är där Moreau kommer in Ursprungligen grundades i mitten av 1800-talet i Frankrike, har varumärket återupplivats, åtminstone delvis, att kapitalisera på dess ursprung historia. (Det är, trots allt, bara så mycket arv att runt. Det är en icke-förnybar resurs.) Varumärkets begränsade, ganska enkel samling av påsar kommer allt att göras i Frankrike, för hand, i Moreaus sadelmakeri. Utseendet, som ni kanske tror, återkallar några av Hermes 'basics, men på ett bra sätt - klassiska, funktionella stilar som viskar om deras härstamning istället för att skrika. Om du är den typ av kvinna vars vänners garderob är redan full av Hermes och du vill plocka upp något nytt som de faktiskt frågar om med nyfikenhet, kanske en av dessa Moreau påsar är för dig.
louis vuitton bolsos

没有评论:

发表评论